Filiz Yurttaşer - YBL Ekosistemi - Yenibirlider Derneği
WhatsApp Image 2022-03-05 at 17.10.63

Filiz YurttaşerMYK Belgeli Profesyonel Yaşam Koçu, Characterix Kişilik Envanteri Danışmanı

Profesyonel kariyer hayatına bankacılık sektöründe başlayan ve on iki yıl bu sektörde hizmet verdikten sonra iki yıl İngiltere’de yaşayan Filiz Yurttaşer, ulusal ve uluslararası şirketlerde, uluslararası projelerde sorumluluklar alarak, farklı kültürlerden insanlarla çalışma deneyimi yakaladı.

Filiz, uzun yıllar kendini tanıma yolculuğunda pek çok kişisel gelişim eğitimi alıp, çeşitli kamplara katıldı. Hemen her ekolü yakından takip ederek bu yönde ilerlerken, kariyer hayatı boyunca gücünü kendinden alarak, keyifli olduğu kadar dikenli yollardan geçerek heybesine kattığı pek çok deneyimden yola çıkıp, başkalarına rehber olmayı hedefleyen Filiz, 2020 yılında FA Coach Academy’den aldığı İleri Düzey ICF/AC onaylı Yaşam Koçu Sertifikası ve sonrasında da Mesleki Yeterlilik Belgesini (MYK) hak kazanarak Profesyonel Yaşam Koçu oldu.
Aynı zamanda, CharacterIX Kişilik Envanteri Danışmanı olarak kişilerin mizaçlarını tanıma ve diğer kişilerle olan ilişkilerinin yanısıra mesleki yetkinliklerine ilişkin rapor okuma ve değerlendirme ile mizaçlarına uygun meslek seçimlerine rehberlik ederek, özellikle gençlere öğrenci ve kariyer koçluğu yapmaya devam ediyor.