
Yenibirlider Ayrıcalıklı Etkinlikler kapsamında temmuz ayında ekosistemimizi farklı deneyimlerde bir araya getirmeye devam ettik.
Yenibirlider olarak, üyelerimize yalnızca gelişim ve networking fırsatları değil; birlikte vakit geçirebilecekleri, yeni bağlar kurabilecekleri ve farklı ilgi alanlarını keşfedebilecekleri deneyimler de sunmayı önemsiyoruz.
Bu kapsamda, Body Quarter iş birliğiyle gerçekleştirilen Parkta Yoga etkinliklerinde mezunlarımızla bir araya geldik. Hareketin, iyi oluşun ve birlikte vakit geçirmenin odağında gerçekleşen buluşmalarda katılımcılarımız yoga pratiğinin ardından farklı deneyimlerle bir araya gelme fırsatı buldu. Farklı temalar etrafında gerçekleştirilen etkinlikler, ekosistemimiz içerisinde yeni sohbetlere, paylaşımlara ve güçlü bağlara alan açtı.
Temmuz ayında ayrıca Swissôtel The Bosphorus Chalet Garden‘da düzenlenen üç özel etkinlik için ekosistemimize sınırlı kontenjan sunuldu.
11 Temmuz‘da gerçekleştirilen Cocktail & Chill Fest, canlı müzik performansları ve festival atmosferiyle yazın enerjisini katılımcılarımızla buluşturdu.
18 Temmuz‘da düzenlenen The Picnic etkinliğinde açık hava konserleri ve festival deneyimi bir araya gelirken, 19 Temmuz‘da gerçekleştirilen 2026 FIFA World Cup Final Game etkinliğinde ise final karşılaşması; canlı performanslar, sokak lezzetleri ve farklı aktiviteler eşliğinde izlendi.
İyi oluş, kültür, sanat, spor ve sosyal yaşamı bir araya getiren bu etkinlikler sayesinde ekosistemimizin farklı dönemlerinden katılımcılar yeni deneyimler paylaşma ve topluluk bağlarını güçlendirme fırsatı buldu.
Body Quarter ekibine ve bu etkinliklerde bizimle olan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, Yenibirlider Ayrıcalıklı Etkinlikler kapsamında ekosistemimizi yeni deneyimlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

